Potrzebujesz do swojego lokalu niezawodnych, kompaktowych i łatwych w obsłudze urządzeń kuchennych, które sprawdzą się w codziennej pracy? Rozszerzamy naszą ofertę o profesjonalne elektryczne urządzenia stołowe, które docenisz nie tylko w kuchniach i barach na wynos, ale także w bistrach, barach szybkiej obsługi lub mniejszych lokalach gastronomicznych o ograniczonej przestrzeni. Zapoznaj się z rozszerzoną ofertą już teraz!
Wszystkie nowe urządzenia imponują swoją konstrukcją stołową, która ułatwia ich przenoszenie i umieszczanie na konwencjonalnych blatach roboczych. Wykonane są z wytrzymałej stali nierdzewnej SS201, która spełnia standardy higieny, jest łatwa w czyszczeniu i wytrzymuje intensywne użytkowanie.

Wyraźne mechaniczne elementy sterujące umożliwiają precyzyjną regulację temperatury (w sposób ciągły lub za pomocą termostatu). Oczywiście antypoślizgowe nóżki i przewód zasilający o długości 130 cm są standardem we wszystkich modelach, zapewniając stabilną i bezpieczną pracę.
Jedną z nowych funkcji jest jednokomorowy profesjonalny elektryczny piec do pizzy o mocy 2000 W, z kamionkowym blatem i oddzielnym ogrzewaniem górnym i dolnym. Jego kompaktowe wymiary sprawiają, że z łatwością zmieści się w mniejszych kuchniach. Piec do pizzy jest idealny nie tylko do tradycyjnej pizzy, ale także do flammkuchen lub innych pieczonych potraw. Dzięki oddzielnej regulacji górnego i dolnego grzania oraz precyzyjnemu termostatowi zapewnia równomierne pieczenie, chrupiący spód i idealnie upieczoną powierzchnię.
Do grillowania mięs, warzyw i innych potraw polecamy płytę grillową ze stali nierdzewnej o gładkiej powierzchni 54,5 × 35 cm i mocy 3000 W. Temperaturę można łatwo regulować do 300°C, a konserwację ułatwia wyjmowana tacka na tłuszcz.
W przypadku panini, tostów lub grillowanych kanapek należy użyć grill kontaktowy z żeliwnymi żłobkowanymi płytami, górnym i dolnym ogrzewaniem i mocą 2200 W. Również w tym przypadku temperaturę można regulować do 300 °C.
Do szybkiego wydawania ulubionych hot dogów oferujemy teraz profesjonalne urządzenie do hot dogów / podgrzewacz do hot dogów ze szklanym cylindrem do gotowania na parze, koszem na hot dogi ze stali nierdzewnej i dwoma kolcami do podgrzewania hot dogów. Idealny wybór do stoisk, imprez lub fast foodów.
Dostępne są również łaźnia wodna (Bain Marie) z dwoma lub czterema pojemnikami GN o rozmiarze 1/2 (głębokość 150 mm), pokrywkami i poręczną wylewką do ciągłego podgrzewania żywności podczas serwowania. Temperaturę można płynnie regulować w zakresie 30-80°C, zapewniając optymalne warunki do serwowania gorących potraw.
Oferujemy również zgrzewarki próżniowe stołowe - od modeli podstawowych po bardziej zaawansowane wersje z wybieralnymi trybami i różnymi szerokościami zgrzewu. Wszystkie warianty charakteryzują się mocnym ssaniem, prostą obsługą i nadają się do normalnego i intensywnego użytku profesjonalnego.
Ofertę uzupełniają frytownice na gorące powietrze o pojemności od 4 do 2×6 litrów, dostępne w wersji jedno- i dwukomorowej. Oferują one moc do 2×2500 W, płynną regulację temperatury oraz łatwo wyjmowane pojemniki i kosze z ergonomicznymi uchwytami. To sprawia, że są idealnym wyborem dla operacji z szeroką gamą smażonych potraw.
Wszystkie nowe urządzenia zostały wybrane z naciskiem na szybkie przygotowywanie żywności, łatwą konserwację i niezawodną wydajność w codziennej pracy. Jeśli szukasz urządzeń kuchennych, które sprawią, że Twoja działalność będzie bardziej wydajna, zapoznaj się z naszą rozszerzoną ofertą sprzętu kuchennego.
Wyposażymy Twoją firmę w 48h
B2B Partner sp. z o.o.
Królewska 65A/1
30-081 Kraków