Kompaktowy i wydajny elektryczny piec do pizzy to idealny wybór dla profesjonalnych lokali gastronomicznych poszukujących niezawodnego i zajmującego niewiele miejsca urządzenia do przygotowywania tradycyjnej pizzy, flammekueche i innych pieczonych potraw. Dzięki oddzielnej regulacji górnego i dolnego grzania oraz precyzyjnemu termostatowi zapewnia równomierne pieczenie, chrupiący spód i idealnie upieczoną powierzchnię.
Ten piekarnik stołowy jest odpowiedni dla restauracji, bistro, food trucków i mniejszych punktów sprzedaży. Wykonany jest z wytrzymałej stali nierdzewnej SS201, która gwarantuje łatwe czyszczenie, wysoką higienę i długą żywotność nawet przy codziennym intensywnym użytkowaniu. Na spodzie znajduje się gliniana płyta do tradycyjnego pieczenia. Wnętrze jest podświetlane, co umożliwia wizualną kontrolę pieczenia bez otwierania.
Materiał konstrukcji | nierdzewny |
---|---|
Moc (W) | 2000 |
Długość (mm) | 560 |
Szerokość (mm) | 570 |
Wysokość (mm) | 270 |
Zakres temperatur (°C) | 50 - 350 |
Materiał konstrukcji | nierdzewny |
---|---|
Moc (W) | 2000 |
Długość (mm) | 560 |
Szerokość (mm) | 570 |
Wysokość (mm) | 270 |
Zakres temperatur (°C) | 50 - 350 |
Wyposażymy Twoją firmę w 48h
B2B Partner sp. z o.o.
Królewska 65A/1
30-081 Kraków